Založ si blog

Pizza, účet, sporenie. Všetko v akcii

Už nielen jedlo za polovicu, zájazd za tretinu či výrobok objednaný z čínskeho eshopu za štvrtinu pôvodnej ceny. Zľavové servery už predávajú aj produkty bánk. V súčasnosti ponúka stránka ZlavaDna.sk v akcii účet od Zuno Bank i stavebné sporenie od ČSOB stavebnej sporiteľne.

Zuno

Klienti, ktorí si založia účet na základe kupónu, ktorý im ZlavaDna ponúka za jedno euro, získajú od banky na svoj účet 20 eur. Banka im peniaze pripíše na účet potom, ako svojou kartou uskutočnia prvú platbu.

Kto chce získať tieto peniaze, musí sa s využitím kupónu poponáhľať. Peniaze dostane len vtedy, ak kartou zaplatí do 20. júla. Musí pritom pár dní počkať na to, až mu kuriér doručí zmluvu a až desať dní má banka na doručenie karty. Väčšina ľudí ju však vraj dostane do piatich dní. Ak chce niekto získať túto zľavu, mal by svoj kupón využiť čo najskôr.

Napriek tomu, že banka sľubuje účet za nula eur mesačne, klient musí zaplatiť za každý výber z bankomatu. Za výbery z bankomatov Tatra banky si účtuje 80 centov a ak klient využije bankomat inej banky, zaplatí 1,80 eura za každý výber. Mesačný poplatok ani poplatok za vydanie karty si Zuno neúčtuje.

ČSOB stavebná sporiteľňa

Prostredníctvom zľavovej stránky ponúka 75-percentnú zľavu z poplatku za uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení. Klient tak namiesto 40 eur zaplatí len desať eur. Ide o veľmi výhodnú cenu. Ostatné stavebné sporiteľne si za založenie klasického sporenia pre dospelých pýtajú vyššie poplatky. V Prvej stavebnej sporiteľni i vo Wüstenrot stavebnej sporiteľni je výška štandardného poplatku 0,9 percenta z cieľovej sumy. Ak si niekto zvolí cieľovú sumu 10-tisíc eur, zaplatí na tomto poplatku 90 eur. V ČSOB možno pri využití kupónu za desať eur otvoriť sporenie s cieľovou sumou do výšky 66-tisíc eur.

Zľava sa týka len vstupného poplatku. Sporiteľ musí platiť každý rok poplatok za vedenie účtu vo výške 12 eur. Ak si niekto bude sporiť nízku sumu, môže sa stať, že na tomto poplatku zaplatí viac, ako získa na štátnej prémie. Tá je v súčasnosti vo výške 10 percent z ročných vkladov. To znamená, že ak dá niekto na stavebné sporenie menej ako 120 eur za rok, zaplatí na poplatkoch viac, ako mu štát vyplatí na prémii. Okrem prémie ČSOB zhodnocuje vklady aj dvojpercentným úrokom. Založiť si stavebné sporenie sa tak nevyplatí, ak si na ňom nebudete skutočne aj sporiť.

Koncom minulého roka ponúkala zľavu na uzatvorenie zmluvy prostredníctvom portálu ZlavaDna aj Prvá stavebná sporiteľňa. Ponuku založiť si stavebné sporenie za 19 eur vtedy využilo 807 ľudí.

 

 

 

Mall. sk ma obral o sto eur

01.12.2014

Kúpil som si televízor v Mall.sk. Vybral som si Philips. O výbere rozhodlo aj to, že do konca októbra mal Philips akciu, v rámci ktorej sľuboval vrátiť sto eur z kúpnej ceny. Stačilo sa zaregistrovať a poslať oskenovaný pokladničný blok alebo faktúru. Akcia platila do 31. októbra a zaregistrovať sa bolo treba do konca novembra. Keďže bol televízor na sklade, nechal som to na [...]

O2 pýta od klienta tisíc eur, v Orangei by zaplatil 60

15.08.2013

Markovi sa vďaka mobilnému internetu výrazne predražila jeho dovolenka vo Francúzsku a Švajčiarsku. Ako zákazník O2 si vo Francúzsku aktivoval službu EU Internet, ktorá ponúka 25 MB dát v krajinách Európskej únie za dve eurá na deň. Potom, ako odišiel z Francúzska do Švajčiarska, už internet nepožíval. Jeho smartfón sa však sám pripájal na internet, aktualizoval [...]

Allianz nechce preplatiť varnú dosku, pretože nemáme poistené sklo

22.11.2012

Pred asi tromi mesiacmi som otvoril kuchynskú skrinku, z ktorej vypadol pohár. Spadol na roh sklokeramickej varnej dosky, ktorá praskla. Nevadí, máme predsa poistenú domácnosť v Allianzi. Minulý týždeň som sa konečne odhodlal poistnú udalosť nahlásiť. Dnes som dostal odpoveď z poisťovne: „Vážený pán Mgr. Csernák, dňa 14.11.2012 ste nám oznámili škodu, ktorá Vám [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 81773x
Priemerná čítanosť článkov: 7434x

Autor blogu

Kategórie